Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon

- er en serie produkter basert på hydrogenperoksid som egner seg til desinfisering av flater, inventar og utstyr på steder og i situasjoner hvor alkohol-basert desinfeksjon ikke er egnet eller ønskelig. Væsken har en mild lukt og er biologisk nedbrytbar.

Om

Produktene leveres som spray og servietter som er klare til bruk og egner seg godt til bruk på harde, ikke-porøse flater som tåler vann og syre. f.eks. rust-fritt stål, plast, gummi, vinyl og andre flater. Hansker brukes iht. EN 374.

Antibac® Alkoholfri Overflate- desinfeksjon er effektiv mot bakterier, gjærsopp og alle virus, bla.a. Murine Norovirus, Adenovirus, Influensavirus, HIV-virus, Vacciniavirus og Poliovirus Virketid bakterier: fra 30 sek, virus: 30 sek, og gjærsopp: fra 1 min.

Hydrogenperoksid 0,5 %
Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon bruksklar spray til daglig bruk på harde, ikke-porøse flater og ikke-invasivt utstyr som tåler vann og syre,  
f. eks. rustfritt stål, plast, gummi, vinyl, laminat, akryl og glass. Dreper raskt og effektivt bakterier, virus og gjærsopp.

Kjøp produktet her. 

 

Hydrogenperoksid 0,5 %
Antibac® Alkoholfri Overflatedesinfeksjon bruksklare servietter til daglig bruk på harde, ikke-porøse flater og ikke-invasivt utstyr som tåler vann og syre, f. eks. rustfritt stål, plast, gummi, vinyl, laminat, akryl og glass.  Dreper raskt og effektivt bakterier, virus og gjærsopp.

Kjøp produktet her.