MTA Flow

Enkel å blande. Enkel å applisere.

MTA Flow er et bioaktivt materiale som danner hydroksylapatitt (HAP). Dette vil dekke overflaten av MTA materialet som eksponeres for saliva og vil dermed ikke oppfattes som fremmedmateriale i forhold til de levende cellene. 

MTA Flow Mineral Trioksid Aggregat reparasjonssement er utviklet for å kunne blandes raskt, problemfritt og enkelt til rett konsistens for ulike prosedyrer. Ved applisering ved hjelp av Ultradents sprøyter og spisser, sikres nøyaktig plassering for effektiv behandling

Kjøp MTA Flow her

Forskjellen du kan føle

MTA Flow reparasjonssement har en glatt konsistent takket være et ekstremt fint pulver og en egenutviklet gel. Sammensetningen er resistent mot utvasking, hvilket bidrar til å sikre at blandingen holdes på plass der du appliserte den.

 1. Bruk en sementspatel for å fjerne overflødig pulver. IKKE bruk pulver uten å skrape overskuddet av pulveret med spatelen.
   
 2. Rist godt i et par sekunder. Påse at gelet er i den spisse enden av flasken før du presser gelen ut.
   
 3. Før MTA Flow sementen inn i bakdelen av den gjennomsiktige Skinny- sprøyten etter blandingen.
   
 4. Sett stempelet inn igjen og press ut en liten mengde materiale gjennom spissen.
   
 5. Ferdigblandet MTA Flow sement inne i sprøyten kan brukes i inntil 15 minutter.
   
 6. Bruk tynn konsistent og en NaviTip® 29 G spiss for å applisere MTA Flow sement inn i kanalen.

Rett konsistens for rett prosedyre 

Blandeforholdet for MTA Flow sementens pulver- og gel komponenter kan tilpasses i forhold til prosedyren. Bruk tykk konsistent for pulpaoverkapping, perforasjon av pulpakamper og pulpotomi. Bruk tynn konsistens for resorpsjon, stimulering av videre rotuvikling for rotåpne tenner (apeksogenese) og apikal plugg, eller bruk putty-konsistens for rotfyllinger. Uansett hvilken konsistent du trenger, kan du være trygg på at MTA Flow reparasjonsement vil være effektiv, ikke-sandete, og enkel å applisere.

 

 

Alt du trenger - på et sted 

MTA Flow Kit leveres komplett med alt du trenger for å blande og applisere sement. Settet inneholder MTA-pulver og gel beregnet til 8-10 behandlinger. Det inneholder også måleskje, blandelokk, og hjelpemidlene du trenger for å utføre presis applisering - 10 Skini sprøyter, 10 luer Lock-knapper, og 20 Micro tips (20 G). 

Kjøp MTA Flow her

 

MTA Flow Introduksjonsfilm 

https://www.youtube.com/watch?v=gLwLQke_iKU 

MTA Flow: Mixing og NaviTip

https://www.youtube.com/watch?v=lsa0itH86RY 

MTA Flow: Mixing og NAviTip (Kortere) 

https://www.youtube.com/watch?v=lsa0itH86RY