LIC Scadenta 

Overtar virksomheten til Dentatec Dental

 

Pressemelding|Sandvika|09.12.2019

 

Fra og med i dag, 9. desember 2019, har LIC Scadenta overtatt virksomheten til Dentatec Dental. Alt salg og alle kunder hos Dentatec Dental vil fortløpende bli overført til LIC Scadenta, og kundene vil videre bli godt ivaretatt av LIC Scadenta.

 

LIC Scadenta overtar samtidig salget fra leverandører som Tokuyama Dental og produkter fra Zenith-Dental. Alle nye og gamle kunder hos LIC Scadenta vil derfor kunne motta disse produktene, allerede i dag. De fleste varer er allerede på lager og vi jobber kontinuerlig for å få samtlige produkter på plass.

 

Stein E. Lium fra Dentatec Dental AS, vil fra i dag arbeide som Kundekonsulent hos LIC Scadenta AS, med spesielt ansvar for å ivareta kundene i en overgangsfase, samt å følge opp alle nye og gamle kunder på Tokuyama og Zenith produkter. Vi håper gjennom dette å kunne opprettholde de gode kunderelasjonene og sørge for at alle blir ivaretatt på en god måte.

 

Dentatec Dental AS vil bestå som firma i en periode fremover, men da ikke med konkurrerende virksomhet med LIC Scadenta AS.

 

Vi ønsker alle tidligere Dentatec Dental kunder hjertelig velkommen til LIC Scadenta!

 

LIC Scadenta