Besøk oss på Nordental 2018!

Vi er superklare for Nordental i neste uke, og håper å se deg på vår stand. Der vil det bugne av gode tilbud, nyheter, konkurranser, gaver, fersk kaffe og mye, mye mer.

Vi ses på stand B02-21!

Les vår Nordental tilbudsavis som er gjeldene allerede nå!

Nordental tilbudsavis

Digital Anestesi

QuickSleeper & SleeperOne

 

Nysgjerrig på digital anestesi? Vet du ikke nok om det til å kunne ta det inn på klinikken? Hos LIC Scadenta får du grundig kursing og innføring i hvordan du bruker utstyret og god veiledning på hva som er rett utstyr for din klinikk! Vi har også lagt ut en grundig FAQ om QuickSleeper på våre nettsider.

FAQ QuickSleeper

Digital Anestesi

Kampanje og demo

 

Besøk vår stand på Nordental og få en demonstrasjon av QuickSleeper og SleeperOne, digital anestesi. Vi har også gode kampanjepriser på begge systemene under hele Nordentaluken! Du finner oss på B02-21, vi veileder deg til rett utstyr for din klinikk!

 

Kjøp Digital Anestesi

Hello Instagram!

 

LIC Scadenta er nå på Instagram! Vi kicstarter vår konto med en storslått konkurranse under Nordental 2018. Følg siden vår nå og bli med på konkurranse!

Instagram

Kurshøsten 2018

 

Lenge siden du har fått faglig påfyll? LIC Scadenta arrangerer tidenes kurshøst med mange lærerike, spennende og gøyale kurs og temakvelder. Meld deg på kurs i dag!

Kursside