Import fra Thailand

Vår tanntekniske avdeling har lang erfaring med import og egenproduksjon av tanntekniske arbeider.

Vi har samarbeidet med laboratoriet i Thailand siden 1999. Der jobber det 50 dyktige, motiverte tannteknikere for å innfri våre kravspesifikasjoner på tanntekniske arbeider. Eier og daglig leder av laboratoriet er utdannet tannlege og tanntekniker. Driftsansvarlig er også tannlege og spesialist i oral protetikk. God klinisk forståelse, kombinert med erfarne teknikere, sikrer en trygg og god kommunikasjon, noe som er avgjørende for å produsere førsteklasses tannerstatninger, enten det er single kroner eller komplekse implantatkasus.

Våren 2016 ble Dental Ceramics i Moss innfusjonert i LIC Scadenta. De har lang erfaring og meget god kompetanse på digitale løsninger og 3D printing av modeller. Dette, i kombinasjon med vårt fresesenter i Oslo og våre teknikere her, gjør at vi kan tilby det meste av digital protetikk, både fast og avtakbar.

Laboratoriet vårt i Oslo har høy faglig kompetanse med 9 erfarne tannteknikere som alltid er beredt til å bistå deg med rådgivning i prosessen. Om nødvendig utfører vi korreksjoner her, noe som korter ned ventetiden for deg og din pasient.

Kompromissløs kvalitet uansett opprinnelsesland!