Laboratorium i Oslo

LIC Scadenta Tannteknikk har laboratorium i Nedre Vollgate, midt i Oslo Sentrum. Her er vi 9 autoriserte tannteknikere og totalt 13 medarbeidere, som utfører tanntekniske arbeider og ved behov veileder under fremstillingsprosessen. Vi har fokus på god kommunikasjon og er gjerne en sparringspartner for tannlegen.

I et fag som stadig preges av ny teknologi, er fortsatt håndverket avgjørende.

Vi er stolte over vårt topp moderne laboratorium, hvor vi har investert i kompetanse og utstyr av beste kvalitet. Hos oss får du dermed de beste forutsetningene for arbeider av høy kvalitet, og samtidig den raskeste leveringen i bransjen.

På laboratoriet tilbyr vi...

  • CAD/CAM - På vårt laboratorium i Oslo, har vi et eget fresesenter, hvor vi kan ta imot de aller fleste digitale filer fra intraorale skanneresystemer. Vi bearbeider filen, designer arbeidet, og sender enten filen til en av våre samarbeidspartnere, eller freser arbeidet her i Oslo.
  • Kvalitetssikring av import - Vårt kvalifiserte personale vurderer alle arbeid, slår opp alle alginater, sjekker avtrykk og tar kontakt med tannlegen ved eventuelle problemstillinger.
  • Service - Våre teknikere tar gjerne imot dine pasienter for fargeuttak og korrigeringer. vi ivaretar både ditt og pasientens behov.
  • Transport og levering - I Oslo benytter vi eget bud i tillegg til ekstern budtjeneste. Vårt bud, Henning, er tanntekniker med lang fartstid i bransjen, og kan bistå ved spørsmål og faglige utfordringer. Ellers i landet benytter vi Posten og Bring sine tjenester, og sender alltid med ferdigfrankerte adresselapper for innsending av neste arbeid. Vi har også landsdekkende budtjeneste via Postnord.