Kjeveortopedi

LIC Scadenta

Om oss

LIC Scadenta Kjeveortopedi kan tilby alt du som kjeveortoped har behov for. Vår nettbutikk er tilknyttet vårt lokale lager i Sandvika, og vi kan raskt sende avgårde det du måtte trenge. Vår produktspekter er stort og strekker seg fra den minste bracket til buer, headgear, plateesker, retainere og mye mer. 

Stor kompetanse - Vår kjeveortopediske kundekonsulent er utdannet tannpleier og har praktisert faget i flere år på klinikk. Hun innehar stor kompetanse innen våre produkter, og veileder deg gjerne.

Nyheter & Tilbud Kjeveortopedi er vår kundeavis med tilbud, annonsering av kurs og utvalgte produkter som vi fører. Denne avisen kommer ut 6 ganger i året.

 

FAS Aligner System

- en revolusjon

FAS Alignere har en helt ny tilnærming til alignerbehandling med mulighet til å innlemme CBCT i behandlingsplanleggingen, som gir en unik kontroll på røttenes plassering i kjevebeinet før, under og ved fullført behandling.

Dette hjelper oss til å identifisere utfordringer som kan hindre oss i å komme i mål med behandlingen. Samtidig ivaretar vi periodontiet og minimerer risikoen for følgeskader.

 

LIC Scadenta Kjeveortopedi

Kontakt oss

Gunn-Heidi Karijord

Gunn-Heidi Karijord

Avdelingsleder Kjeveortopedi
Newsletter
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.