LIC Aktuelt

 

Bli inspirert av våre LIC Aktuelt saker!

Her vil du finne alt fra produktnyheter til tips og triks, kliniske caser og relevant firmainformasjon.

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Diatech Diamantbor - NY forpakning!
27.02.2024

Diatech Diamantbor - NY forpakning!

Diamantene har den samme gode kvaliteten og kommer nå i en mer brukervennlig blisterforpakning med standard fargekoder for diamanter iht. ISO 7711

QuickSleeper5
15.02.2024

QuickSleeper5

Verdens mest effektive dentalanestesi. Helt smertefri og uten nummenhet!

Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Valo X
01.06.2023

Valo X

The curing light reimagined!

Kundecase, Opalescence GO
10.04.2023

Kundecase, Opalescence GO

This product is an excellent choice for patients with a nice dental arch, as well as patients without lots of dental restorations.

Kundecase, Opalescence Office
10.04.2023

Kundecase, Opalescence Office

We receive a lot of positive feedback from happy patients who achieved a whiter and brighter smile thanks to Opalescence Office.

AH Plus Bioceramic
16.11.2022

AH Plus Bioceramic

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

Top Dent - Vår egen merkevare
02.05.2022

Top Dent - Vår egen merkevare

Det store utvalget inneholder mange produkter du bruker daglig på klinikken. Produktene kommer fra anerkjente produsenter og er produsert etter våre anvisninger, så de lever opp til alle gjeldende forskrifter og standarder.

ContacEZ Strip System
01.04.2022

ContacEZ Strip System

Med ContacEZ serien har du det komplette system til å møte alle pasienters behov. ContacEz kommer i tre ulike strip systemer; IPR Strip System, Restorative Strip System og Hygienist Strip System.

Miljøfokus
03.05.2021

Miljøfokus

Vi i LIC Scadenta bryr oss om miljøet! For at våre kunder skal få miljøvennlige produkter, bruker vi mye tid på å undersøke hvor og hvem som kan gi oss de beste miljøvennlige alternativene.

Gavekort HealthySmile

Gavekort HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Nå kan du også selge gavekort på HealthySmile på klinikken. Vi sender både reklameplakater og gavekort, ta kontakt!

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.