LIC Aktuelt

 

Bli inspirert av våre LIC Aktuelt saker!

Her vil du finne alt fra produktnyheter til tips og triks, kliniske caser og relevant firmainformasjon.

Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Valo X
01.06.2023

Valo X

The curing light reimagined!

Kunde case, Opalescence Office
10.04.2023

Kunde case, Opalescence Office

We receive a lot of positive feedback from happy patients who achieved a whiter and brighter smile thanks to Opalescence Office.

Kunde case, Opalescence Go
10.04.2023

Kunde case, Opalescence Go

This product is an excellent choice for patients with a nice dental arch, as well as patients without lots of dental restorations.

AH Plus Bioceramic
16.11.2022

AH Plus Bioceramic

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

Top Dent - Vår egen merkevare
02.05.2022

Top Dent - Vår egen merkevare

Det store utvalget inneholder mange produkter du bruker daglig på klinikken. Produktene kommer fra anerkjente produsenter og er produsert etter våre anvisninger, så de lever opp til alle gjeldende forskrifter og standarder.

ContacEZ Strip System
01.04.2022

ContacEZ Strip System

Med ContacEZ serien har du det komplette system til å møte alle pasienters behov. ContacEz kommer i tre ulike strip systemer; IPR Strip System, Restorative Strip System og Hygienist Strip System.

Miljøfokus
03.05.2021

Miljøfokus

Vi i LIC Scadenta bryr oss om miljøet! For at våre kunder skal få miljøvennlige produkter, bruker vi mye tid på å undersøke hvor og hvem som kan gi oss de beste miljøvennlige alternativene.

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.