Sendoline Endo Motor

01.11.2022

Sendoline Motor

Roterende - Resiprokerende - Apexlokator Maksimal valgfrihet - Du velger!

 

Lett å bruke - Motoren er ergonomisk tilpasset. Den ligger lett og balansert i hånden når du arbeider.

 

Trådløs - Sendoline Endo Motor er trådløs og lades ved behov i medfølgende ladestasjon.

 

Enkel tilgang - Det nette vinkelstykket er roterbart 360 grader. Dett gjør det lettere å komme til, smtidig som  vinkelstykkets smale hals og lille hode ikke er i veien for sikten i arbeidsfeltet.

 

Valgfrihet - Sendoline Endo Motor kan brukes til både roterende og resiprokerende systemer. Dette gir deg maksimal valgfrihet.

 

Mer fra LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.