Om oss

LIC Scadenta - Ledende leverandør av dentale forbruksvarer, tanntekniske arbeider og kjeveortopediske produkter.

 

LIC Scadenta er godt kjent i det norske dentalmarkedet som en ledende leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig tannhelsetjeneste. Vi leverer mer enn 10.000 ulike varenummer innenfor de produktene du bruker daglig i klinikken. 

Hos oss får du Norges bredeste utvalg av dentale forbruksvarer, til særdeles konkurransedyktige priser. Vårt moderne og effektive sentrallager sikrer deg bransjens høyeste leveringskvalitet. Det betyr riktig vare til riktig tid. Vi anvender de mest moderne rutiner for kvalitetskontroll, produkttesting og -merking, miljøkrav mm. Dette bidrar til å gi deg den trygghet du fortjener. 

LIC Scadenta Tannteknikk importerer tanntekniske arbeider av meget høy kvalitet til særdeles gunstige priser. Alle arbeider kvalitetssikres av egne høyt kvalifiserte tannteknikere.

Vi tilbyr flere ulike avtale- og rabatt-ordninger, tilpasset ulike handlemønstre. Disse gunstige innkjøpsordningene omfatter både forbruksvarer, tanntekniske arbeider og kjeveortopediske produkter. Ved å samle dine innkjøp hos oss, vil du oppnå store besparelser på dine viktigste innkjøpsposter. Kontakt oss for nærmere informasjon, så finner vi fram til den ordningen som passer deg best. 

Dersom du ønsker å bestille dine varer elektronisk, er det bare å registrere deg på vår nettbutikk. Denne nye nettbutikken er enklere og mer oversiktlig enn noen gang, og gir deg også en fin løpende oversikt over dine innkjøp.

Vi legger stor vekt på faglig dyktighet hos våre medarbeidere, for å kunne gi kvalifiserte råd, riktig informasjon og hjelp i den daglige kontakten med våre kunder. Vi er rundt 30 erfarne og serviceinnstilte medarbeidere, som alltid setter kundenes behov og ønsker i fokus og står klar til å yte deg den beste service. Vårt hovedkontor ligger i Sandvika, vi har avdelingskontor i Tromsø, og vår Tannteknikniske avdeling holder til i Oslo sentrum. Våre distriktsrepresentanter besøker deg gjerne på klinikken for å presentere produkter og andre nyheter, og gi deg den personlige oppfølgingen du har krav på som kunde hos oss. 

 

Vår jobb er å gjøre din jobb lettere.

Tannteknikk

Eget laboratorie sentralt i Oslo

Utstyr

I samarbeid med Oslo Dental

Historikk

LIC Scadenta AS er resultatet av de to tidligere søsterselskapene LIC Nordenta AS og Scadenta AS.

 

1. juli 2002 fusjonerte søsterselskapene LIC Nordenta og Scadenta og ble til LIC Scadenta. Begge selskapene hadde solid erfaring og fotfeste i dentalbransjen.

Videre ble virksomheten til Dentatec Dental overtatt av LIC Scadenta i desember 2019. LIC Scadenta overtok kundeprotoføljen i tillegg til rettighetene til å selge produktene fra Tokuyama Dental og Zenith Dental.

 

Tannteknikk

I 2009 ble InterDental, tannteknisk laboratorium, kjøpt opp av LIC Scadenta. Dette gjorde at LIC Scadenta Tannteknikk ble til, og lokalisert i moderne lokaler i Oslo sentrum.

Senere ble også Dental Ceramics kjøpt opp. Dental Ceramics hadde spesialisert seg på digitale løsninger, noe som gjorde at LIC Scadenta Tannteknikk kunne møte dagens digitale løsninger og samtidig får med den viktige kompetansen og erfaringen Dental Ceramics hadde opparbeidet på nettopp digitale løsninger.

 

Kjeveortopedi

Vår avdeling Kjeveortopedi er resultatet av at LIC Scadenta fusjonerte med vårt tidligere søsterselskap Norodont i 2007. Norodont AS var et selskap med 2 ansatte, som var spesialisert på salg av kjeveortodontiske artikler. Siden den gang har LIC Scadenta hatt egen kjeveortopedisk avdeling med eget lager ved vårt hovedkontor i Sandvika.

 

Utstyr

I juni 2022 ble majoriteten av aksjene i Oslo Dental AS kjøpt opp av LIC Scadenta. Oslo Dental AS er en anerkjent leverandør av dentalt utstyr og teknisk service til norske tannleger, og innehar en solid kompetanse og erfaring innen alle segmenter av dentalt utstyr.

Oslo Dental fortsetter sin drift uendret av oppkjøpet, men LIC Scadenta og Oslo Dental gleder seg over et tett samarbeid og muligheten til å kunne tilby kundene en totalpakke. 

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.