ScanOrder

Skann og bestill | Full lagerstyring

ScanOrder

Hva er det og hva brukes det til?

ScanOrder er et effektivt og tidsbesparende bestillings- og lagersystem. Med kun en smarttelefon eller nett-brett, kan du enkelt scanne og bestille varer.
Om du ønsker, kan du nå også velge å ha lagersystem i ScanOrder. Dette vil gi deg full oversikt over ditt varelager. Ved å scanne varer inn- og ut av lager vil din lagerbeholdning alltid være oppdatert i ScanOrder, og du vil få en varsling hver gang du begynner å gå tom for en vare. I tillegg kan ScanOrder lagersystem brukes til tidsbesparende, enkel og effektiv varetelling.

Ønsker du bokssystem på ditt lager, hjelper vi deg gjerne igang med dette. ScanOrder boksene er gjennomsiktige så du enkelt kan se innholdet, praktiske skillevegger kan brukes for ytterligere organisering og boksene er dessuten helt frivillig å ta i bruk. Se våre ScanOrder bokser her!

Skann og bestill - raskt og enkelt.
Velg også Lagerstyring om du ønsker full kontroll over ditt varelager.

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortimentet, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Lena Solli Reimann, Tannlegeassistent ved Haslum Tannlegekontor

Ønsker du ScanOrder på din klinikk?

Slik kommer du i gang!

1. For å komme i gang med ScanOrder på din klinikk, er første steg å ta kontakt med din lokale distriktsansvarlig i LIC Scadenta. Sammen kartlegger vi ScanOrder-behovet ved din klinikk;

  • Skann og bestill
  • Full lagerstyring

2.  Vår distriktsrepresentant setter opp en vareliste og et forslag til bestillingsantall og minimumsverdier. Denne redigerer vi sammen, for å få satt opp ScanOrder etter deres spesifikke ønsker og behov.

3. Dere får utlevert et fullt sett med QR-etiketter til klinikken i tillegg til en komplett ScanOrder perm. Vår distriktsrepresentant gir full opplæring og hjelper dere  i gang med deres ScanOrder.

Våre distriktsrepresentanter

Kjellrun Vollan

Kjellrun Vollan

Salgssjef / Distriktsansvarlig
Agder, Rogaland og Telemark
Gitte C. Wettre-Johnsen

Gitte C. Wettre-Johnsen

Distriktsansvarlig
Oslo, Vestfold og Viken
Ruth Dalbo

Ruth Dalbo

Produktsjef / Distriktsansvarlig
Viken og Innlandet
Linda Hummervoll

Linda Hummervoll

Dirstriksansvarlig
Vestland, Rogaland og
Møre og Romsdal
Elin C. Sandneseng

Elin C. Sandneseng

Distriktsansvarlig
Trøndelag, Nordland og
Møre og Romsdal
Camilla Heimstad

Camilla Heimstad

Markedskoordinator / Distriktsansvarlig
Troms og Finnmark

Se vår ScanOrder film her

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.