AH Plus Bioceramic

16.11.2022

Neste generasjon endosealer

fra Dentsply Sirona

I over 65 år har AH Plus vært standarden for resinbaserte sealere.

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

AH Plus Bioceramic sealer produserer et bredt spekter av hydroxylapatittkrystaller i dentintubuli, som bidrar til å fremme hardvevsdannelse og støtter helingen i den apikale rotanatomien.

Kombinasjonen av lav viskositet og høy flytbarhet gir en meget attraktiv konstisten som er enkel å administrere og applisere. I tillegg lar disse egenskapene sealeren fylle de vanskeligst tilgjengelige områdene som ujevnheter og små sidekanaler.

 

Step-by-step guide:

 

Biokompatibel

Sørger for et ideelt miljø for hydroxlyappatitens selvhealende egenskaper

Dimensjon stabil

Løses ikke opp over tid og har null krymping

Kort herdetid

2-4 timer!

Fleksibel

Enkel å fjerne og kan brukes med alle rotfyllings-teknikker.

Mer fra LIC Aktuelt

Julekampanje HealthySmile
26.10.2023

Julekampanje HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Akkurat nå har vi julekampanje på HealthySmile med både plakater og gavekort til klinikken!

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
AH Plus Bioceramic
16.11.2022

AH Plus Bioceramic

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.