AH Plus Bioceramic

16.11.2022

Neste generasjon endosealer

fra Dentsply Sirona

I over 65 år har AH Plus vært standarden for resinbaserte sealere.

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

AH Plus Bioceramic sealer produserer et bredt spekter av hydroxylapatittkrystaller i dentintubuli, som bidrar til å fremme hardvevsdannelse og støtter helingen i den apikale rotanatomien.

Kombinasjonen av lav viskositet og høy flytbarhet gir en meget attraktiv konstisten som er enkel å administrere og applisere. I tillegg lar disse egenskapene sealeren fylle de vanskeligst tilgjengelige områdene som ujevnheter og små sidekanaler.

 

Step-by-step guide:

 

Biokompatibel

Sørger for et ideelt miljø for hydroxlyappatitens selvhealende egenskaper

Dimensjon stabil

Løses ikke opp over tid og har null krymping

Kort herdetid

2-4 timer!

Fleksibel

Enkel å fjerne og kan brukes med alle rotfyllings-teknikker.

Mer fra LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.