Strata-G seksjonsmatrise-system

01.05.2023

 

Klasse II restaureringer- raskere og mindre frustrerende
Kombinasjonen av Strata-G ringer, matriser og kiler gir en 270 graders forsegling og dermed ultimat kontroll over overskudd. Ringene spretter ikke av tennene, takket være de retinerende endestykkene, og den utrolige
grønne ringen for brede kaviteter forenkler arbeidet ved store, brede prepareringer.

Enklere og mer forutsigbare konturer
Forbedret utforming av randcrista er innebygget i matrisen OG ringene og gir restaureringen det lille ekstra.

Forutsigbare, stramme kontakter
Ringer fremstilt av trukket nikkel-titan tråd og PEEK sikrer en konsistent separasjonskraft i lang tid!Nitinol (trukket tråd- molekylært modi sert nikkel-titan) er sterkt og fjærende, ringene er lette å åpne og holder kraften lengre. Ultra holdbar PEEK- øker separesjonskraften og holdbarheten.

Høyere separasjonskraft, men likevel lettere å åpne!
Nitinol, trukket nikkel-titantråd, er modi sert på molekylnivå for å sikre en bedre funksjon, samtidig som det kreves mindre kraft for å åpne ringen. Garrisons proprietære StrataSet behandling av nikkel-titan tråden øker holdbarheten av dette avanserte materialet. Ringene er nå lettere å åpne og beholder kraften lengre.

Forbedret anatomi - uovertruffent grep

  • Forbedret marginal kant styrer og understøtter matrisene.
  • StrataBond™ silikon sikrer optimal kontroll av overskudd.
  • Ultra-Grip™ retinerende endestykker gir et fast grep og er mere skånsom mot papillene.

 

Strata-G sammenlikningskjema:

 

 

Mer fra LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.