Miljøfokus

03.05.2021

Vi i LIC Scadenta bryr oss om miljøet!

Derfor jobber vi hver dag for å finne gode miljøvennlige alternativer til kundene våre.

Vi opplever stadig mer etterspørsel etter miljøvennlige produkter, og vi er svært glade for at våre leverandører har begynt å produsere varer som holder hele verdikjeden fra start til slutt bærekraftig og miljøvennlig.

For at våre kunder skal få miljøvennlige produkter, bruker vi mye tid på å undersøke hvor og hvem som kan gi oss de beste miljøvennlige alternativene. Vi tenker både på produksjonsmetode, materialer og leveranse.

Selv om vi bare er i starten av denne spennende utviklingen, har vi allerede tannbørster, beger, dappenglass, filmholdere, poser og sug i vårt sortiment.

Se også vår Miljøkatalog for mer infor og inspirasjon til flere miljøvennlige produkter.

 

Mer fra LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Gavekort HealthySmile
26.10.2023

Gavekort HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Nå kan du også selge gavekort på HealthySmile på klinikken. Vi sender både reklameplakater og gavekort, ta kontakt!

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.