Miljøfokus

03.05.2021

Vi i LIC Scadenta bryr oss om miljøet!

Derfor jobber vi hver dag for å finne gode miljøvennlige alternativer til kundene våre.

Vi opplever stadig mer etterspørsel etter miljøvennlige produkter, og vi er svært glade for at våre leverandører har begynt å produsere varer som holder hele verdikjeden fra start til slutt bærekraftig og miljøvennlig.

For at våre kunder skal få miljøvennlige produkter, bruker vi mye tid på å undersøke hvor og hvem som kan gi oss de beste miljøvennlige alternativene. Vi tenker både på produksjonsmetode, materialer og leveranse.

Selv om vi bare er i starten av denne spennende utviklingen, har vi allerede tannbørster, beger, dappenglass, filmholdere, poser og sug i vårt sortiment.

Se også vår Miljøkatalog for mer infor og inspirasjon til flere miljøvennlige produkter.

 

Mer fra LIC Aktuelt

Julekampanje HealthySmile
26.10.2023

Julekampanje HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Akkurat nå har vi julekampanje på HealthySmile med både plakater og gavekort til klinikken!

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
AH Plus Bioceramic
16.11.2022

AH Plus Bioceramic

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.