SIMPLEE - Alltid Fast Lavpris

02.01.2023

SIMPLEE

- Nytt lavprismerke hos LIC Scadenta

Vi i LIC Scadenta ønsker å strekke oss langt for å kunne tilby markedets beste sortiment til fornuftige priser. 

Vi lanserer dermed vår nye egen merkevareserie SIMPLEE!

Produktene er plukket ut etter strenge krav til kvalitet i kombinasjon med lav pris. I SIMPLEE serien vil du finne det meste av engangsmateriell som hansker, munnbind, alginat, skyllesprøyter og mye mer.

Vi utvider stadig sortimentet, følg med!

 

Mer fra LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Gavekort HealthySmile
26.10.2023

Gavekort HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Nå kan du også selge gavekort på HealthySmile på klinikken. Vi sender både reklameplakater og gavekort, ta kontakt!

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.