Venus PURE

02.04.2024

 

TAKE IT EASY

Hvor mange farger bruker du reelt til daglig? Har du alltid plass til flere fargelag, eller må du gå på kompromiss med en farge og akseptere en mere grålig fylling? Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

 


 

FYLLINGER PÅ EN ENKEL MÅTE

Simplificer prosessen for restaureringer. De innovative fargene i Venus Pearl Pure-Shades forenkler effektivt hverdagen din - kun fire farger for monokromatisk lagdeling, gode resultater og fornøyde pasienter.

 

MINDRE STRESS - MER SUKSESS

Venus Pearl Pure Shades er enkle å bruke. De fire fargene dekker en bred fargeskala, uten at det går på bekostning av estetiken. Dersom du mangler plass, eller av andre grunner må gå på akkord med estetikken, er Venus Pearl Pures farger et godt valg, med gode mekaniske egenskaper.

 

PÅLITELIGHET LAGET I TYSKLAND

Med Venus Pearl Pure Shades får du pålitelig kvalitet og klinisk utprøvde produkter samt oppnå de beste resultatene og sikker bruk. Har du spesifikke estetiske krav og spesielt krevende pasienter? Disse fargene kan sømløst integreres med de svært estetiske fargene til Venus-familien.

CASES

Single-farve layering med Venus PURE farger:

1.         2.

Bilde1: Restaureringer med monochromatisk layering i alvorligt medtaget anteriore tænder. Farve: MEDIUM af Tdl. Fraser Tait, UK

Bilde 2: Restaureringer med monochromatisk layering i MEDIUM af Dr Tania Álvarez Rodríguez, Spania

 

Les flere caser her

INGEN FARGESKALA? INGEN FARE.

Venus Pearl Pure Farger har blitt optimalisert for å matche den tilsvarende Vita-skalaen® gjennom en perfekt balanse mellom translucens, fargetone og chroma. Fargeadapsjonen av Venus Pearl fører til en sømløs integrasjon av den naturlige tannfargen uten grålig skjær.

*Vita® er et registrert varemerke for VITA Zahnfabrik.

 

Hvilken vil du velge?

 

Venus Pure Farger er tilgjengelig som:

  • Venus Diamond (fast, low-stick konsistens) 
  • Venus Pearl (kremaktig, low-stick konsistens)

Mer fra LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Gavekort HealthySmile
26.10.2023

Gavekort HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Nå kan du også selge gavekort på HealthySmile på klinikken. Vi sender både reklameplakater og gavekort, ta kontakt!