Top Dent - Vår egen merkevare

02.05.2022

Top Dent er en produktserie som inneholder mange av produktene du bruker daglig på klinikken. Produktene kommer fra anerkjente produsenter og er produsert etter våre anvisninger, slik at de lever opp til alle gjeldende forskrifter og standarder.

 

Det kommer hele tiden nye produkter i Top Dent sortimentet, så utvalget av kvalitetsprodukter til lav pris blir enda større. Vi har for eksempel nylig utvidet sortimentet på Top Dent diamant- og pussediamantbor, lagt til masse nye instrumenter og instrumentkassetter, pluss at vi har fått mange nye, friske farger på flere av engangsproduktene.

 

Top Dent produktene er god kvalitet til en fornuftig pris!

Ruth Dalbo, Produksjef LIC Scadenta

Mer fra LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.