Top Dent - Vår egen merkevare

02.05.2022

Top Dent er en produktserie som inneholder mange av produktene du bruker daglig på klinikken. Produktene kommer fra anerkjente produsenter og er produsert etter våre anvisninger, slik at de lever opp til alle gjeldende forskrifter og standarder.

 

Det kommer hele tiden nye produkter i Top Dent sortimentet, så utvalget av kvalitetsprodukter til lav pris blir enda større. Vi har for eksempel nylig utvidet sortimentet på Top Dent diamant- og pussediamantbor, lagt til masse nye instrumenter og instrumentkassetter, pluss at vi har fått mange nye, friske farger på flere av engangsproduktene.

 

Top Dent produktene er god kvalitet til en fornuftig pris!

Ruth Dalbo, Produksjef LIC Scadenta

Mer fra LIC Aktuelt

Julekampanje HealthySmile
26.10.2023

Julekampanje HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Akkurat nå har vi julekampanje på HealthySmile med både plakater og gavekort til klinikken!

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
AH Plus Bioceramic
16.11.2022

AH Plus Bioceramic

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

Les mer
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.