Våre egne merkevarer

Top Dent & Simplee

Våre to serier med egne merkevarer, Top Dent & Simplee, er fylt med håndplukkede produkter valgt av oss. Produktene er plukket ut etter strenge krav til kvalitet i kombinasjon med en fornuftig pris.

Produktnyheter, forskning, informasjon med mer, les våre aktuelle saker

LIC Aktuelt

Venus PURE
02.04.2024

Venus PURE

Med de fire fargene i Venus Pearl Pure kan du imøtekomme pasientenes ønsker samtidig som du forenkler arbeidsflyten og opprettholder estetikken.

Les mer
Simplee Scalerspisser
07.02.2024

Simplee Scalerspisser

Vi har nå fått inn Scalerspisser i Simpleesortimentet. Massevis av ulike typer scalerspisser som passer kjente systemer som du allerede har på klinikken.

Les mer
Pressemelding
01.01.2024

Pressemelding

Oslo Dental AS blir fusjonert med LIC Scadenta AS fra og med 1. januar 2024, og LIC Scadenta blir et fullsortiment dentaldepot.

Les mer
Kundecase, ScanOrder
07.08.2023

Kundecase, ScanOrder

Vi har oppnådd tidsbesparelse, mindre svinn, slanking av produktsortiment, kostnadsbesparelser og ikke minst så har vi nå full kontroll! Vi elsker det!

Les mer
AH Plus Bioceramic
16.11.2022

AH Plus Bioceramic

Vi introduserer nå neste generasjon AH Plus sealer- AH Plus Bioceramic Sealer som er en tricalcium silicate basert sealer med bioaktive og antibakterielle egenskaper.

Les mer
Top Dent - Vår egen merkevare
02.05.2022

Top Dent - Vår egen merkevare

Det store utvalget inneholder mange produkter du bruker daglig på klinikken. Produktene kommer fra anerkjente produsenter og er produsert etter våre anvisninger, så de lever opp til alle gjeldende forskrifter og standarder.

Les mer
ContacEZ Strip System
01.04.2022

ContacEZ Strip System

Med ContacEZ serien har du det komplette system til å møte alle pasienters behov. ContacEz kommer i tre ulike strip systemer; IPR Strip System, Restorative Strip System og Hygienist Strip System.

Les mer
Miljøfokus
03.05.2021

Miljøfokus

Vi i LIC Scadenta bryr oss om miljøet! For at våre kunder skal få miljøvennlige produkter, bruker vi mye tid på å undersøke hvor og hvem som kan gi oss de beste miljøvennlige alternativene.

Les mer
Gavekort HealthySmile

Gavekort HealthySmile

HealthySmile er en profesjonell tannbleking, hvor du som tannlege kun tar avtrykket, vi ordner resten! Nå kan du også selge gavekort på HealthySmile på klinikken. Vi sender både reklameplakater og gavekort, ta kontakt!

Les mer
Newsletter
Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.